top of page

Salgs & leveringsbetingelser

ved handel i min webshop

(OBS! Nedenstående gælder ikke ved bestilling af illustrationer og grafisk arbejde)

 


LEVERING
Ordrer afsendes hurtigst muligt, sædvanligvis indenfor 2-3 hverdage. Hvis afsendelse af en bestilling forsinkes, vil dette blive meddelt pr. email.

Alle varer produceres løbende, så vidt muligt, i forhold til efterspørgsel. Større ordrer kan have længere leveringstid.
Kontroller venligst pakken ved modtagelsen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, ved modtagelse, skal det anmeldes til PostNord/GLS hurtigst muligt og returneres efterfølgende.
 
LEVERING TIL ANDEN ADRESSE
Ønskes ordren leveret til anden adresse end købers adresse, kan dette lade sig gøre. Indtast blot hvilken adresse der skal leveres til.
 
FORSENDELSE I DANMARK
Forsendelse foregår med PostNord eller GLS. 
 
FORSENDELSE TIL EU OG RESTEN AF VERDEN
Dette er muligt til EU lande. Men jeg vil meget gerne høre fra dig hvis du ønsker forsendelse til et land udenfor EU. Kontakt mig på mettevoldmester@post.tele.dk for forsendelsesomkostninger der ikke fremgår af listen.
 
AFHENTNING AF VARER
Varer kan afhentes efter forudgående aftale på min adressen i Vorbasse. Du finder adressen nederst.

 

LEVERINGSTID OG FORSINKELSER
mettevoldmester.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord/GLS.

For oplysninger om leveringstider henvises til GLS og PostNords hjemmesider.

Alle forsendelser i Danmark sendes med PostNord/GLS.

Alle varer produceres løbende, så vidt muligt, i forhold til efterspørgsel. Større ordrer kan have længere leveringstid.

DER TAGES FORBEHOLD FOR EVT. MANGLENDE MATERIALE LEVRINGER/MATERIALE ÆNDRINGER, PRISÆNDRINGER, VAREGENGIVELSER OG TRYKFEJL.


FORTRYDELSESRET / RETURRET
Du kan fortryde dit køb indenfor rimelig tid, også selvom der er gået mere end 14 dage. Kontakt mig hvis du har fortrudt dit køb.
Fortrydelsesretten kan naturligvis kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde.
Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen tydeligvis har været brugt.
Når varen er modtaget og returneringen godkendt, vil købssummen overføres/tilbageføres til din konto hurtigst muligt. Der tilbagebetales kun til det kreditkort der blev benyttet ved købet. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.
Husk at gemme postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Ansvaret for varen er købers indtil mettevoldmester.dk har modtaget den. Ved returnering af varer, betaler køber porto.
Varen skal sendes til:
Mette Voldmester, Skjoldbjergvej 13, 6623 Vorbasse
Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.
 
 
REKLAMATION
Der er selvfølgelig 24 måneders reklamationsret på varer købt hos mettevoldmester.dk. Dette betyder, at varen enten repareres, ombyttes (samme model), eller prisen refunderes, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en uhensigtsmæssig brug af produktet, forkert opbevaring, almindeligt slid eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.
mettevoldmester.dk dækker ikke de fragtomkostninger, der kan være i forbindelsen med en reklamation, hvis reklamationen anses for at være uberettiget. Er reklamationen derimod berettiget, refunderes rimelige fragtomkostninger, i forbindelse med returnering af varen.
 
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer - kontakt venligst:
på telefon +45 21293569 eller mail: mettevoldmester@post.tele.dk.dk
 
BETALING
Du kan betale med betalingskort som VISA og MASTERCARD, via Stripe.
Betaling kan også foregå via bankoverførsel. I såfald, afsendes varen først når betalingen er registreret.
 
Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
 
FORBEHOLD FOR PRISFEJL OG UDSOLGTE VARER
 
VAREGENGIVELSE
Da de aktuelle farver der ses i netshoppen afhænger af den skærm de ses på, kan det ikke garanteres, at skærmen viser den akkurate farve som varen har ved levering.
 
SIKKERHED
Al kortbetaling foregår via Stripe. Det er kun Stripe, der har adgang til dine data. Hverken mettevoldmester.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. 
 
 
Mette Voldmester
mettevoldmester.dk
Skjoldbjergvej 13
6623 Vorbasse
Danmark

Cvr nr. 20837101

bottom of page